Profesii

Alin Irimia se mută de la Fisc la BDO România, pe poziţia de partener

Alin Irimia se mută de la Fisc la BDO România, pe...

Autor: Claudia Medrega

28.10.2015, 19:48 965

Alin Irimia, fostul şef al Direcţiei Preţuri de Transfer din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, se va muta începând cu 1 noiembrie la firma de consultanţă BDO România, pe poziţia de partener Transfer Pricing.

Alin Irimia are o experienţă de 17 ani în fiscalitate, din care şase ani a coordonat serviciul şi, ulterior, Direcţia de Preţuri de Transfer – analiză de risc din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. A fost direct implicat în redactarea legislaţiei naţionale în domeniu şi a reprezentat România în cadrul Comisiei Europene la comitete de reglementare responsabile pentru preţurile de transfer (ex. EUJTPF), riscuri de impozitare, politici de combatere a fraudei şi sisteme de control digitale.

În cadrul BDO, Irimia va coordona proiecte de international tax, tax planning, tax audit şi soluţionare a litigiilor fiscale, alături de Dan Barascu, Tax Partner &ITC BDO România.

BDO România este una dintre cele mai mari firme de audit şi consultanţă de pe piaţa locală, după eşalonul întâi format din giganţii BIG4. Compania are o experienţă de 20 ani în prestarea de servicii profesionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO