Profesii

Care este salariul mediu al unui angajat la unul dintre cei mai mari operatori logistici de pe piaţa locală

Care este salariul mediu al unui angajat la unul dintre...
01.07.2014, 19:01 2148

Operatorul logistic DSV Solutions, cu afaceri în 2013 de aproape 32 mil. euro, a avut disponibil un buget de salarii de peste 2,7 mil. euro anul trecut, potrivit calculelor ZF pe baza informaţiilor furnizate de companie. Salariul mediu net al celor 281 de salariaţi a fost în 2013 de 1.938 de lei, în creştere de la 1.899 de lei în 2012. De asemenea, Salariile în cadrul firmei vor continua crească şi în acest an la o medie de 2.054 lei pentru cei 288 de angajaţi.

Compania vi­zea­ză ca în următorii ani să-şi crească afacerile de peste do­uă ori. Cum prin creştere or­ganică ar putea ajunge doar la jumătatea drumului spre ţintă, DSV vizează o achiziţie pe piaţa românească, potrivit declaraţiilor anterioare ale lui Sergiu Iordache, director general al DSV Solutions.

Directorul general al DVS spunea că pretenţiile clienţilor nu sunt diferite de cele din anii anteriori.

Compania a câştigat clienţi noi anul trecut precum Whirlpool Ro­mânia, Pirelli Tyres România, Pernod Ricard România, Ursus Breweries, Mon­santo, Fashion Days Shopping, NOD. Dimensiunile exacte ale pieţei de lo­gistică nu pot fi estimate, pentru că multe com­panii cu alt obiect de activitate au acti­vităţi de logistică. Totuşi, cele mai mari 100 de companii de profil înregistrează o cifră de afaceri cumulată de peste un mi­liard de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO