Profesii

Cum pot obţine angajaţii zile suplimentare de concediu? Doar astăzi, 10 iunie poţi afla GRATUIT din cursul “Negocierea contractului colectiv de muncă”

Cum pot obţine angajaţii zile suplimentare de concediu?...

Autor: Publicitate

10.06.2014, 14:32 443

ZFeLEARNING.ro, site-ul de cursuri video online în limba romană dezvoltat de Ziarul Financiar în parteneriat cu firme de renume, practicieni de top, cu expetiză pe piaţa de training în domenii cheie, sărbătoreşte astăzi, 10 iunie 2014, un an de la lansare.

Cu această ocazie cei care doresc să se perfecţioneze în diverse domenii precum financiar-contabil, juridic, medical-farmaceutic, marketing şi comunicare, fonduri europene, resurse umane şi management au posibilitatea să beneficieze de două cursuri la preţ de unul, la alegere.

ZFeLEARNING.ro oferă în prezent 17 cursuri dezvoltate în parteneriat cu companii de top precum BDO Business School (program de training al companiei de audit şi consultanţa de business BDO), Expand Health România (consultanţă în management şi marketing farmaceutic), Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (societate civilă de avocaţi), Smartree România (lider pe piaţă de externalizare a serviciilor de salarizare şi administrare de personal) şi The Academy at PwC (centrul de training al PricewaterhouseCoopers).

Cursurile sunt destinate celor care îşi doresc să se dezvolte profesional, personal sau să îşi actualizeze cunoştinţele. Cursurile sunt de scurtă durată (1-2 ore), împărţite în module de maxim 20 de minute şi au fost astfel construite încât să răspundă unor nevoi punctuale, de maximă actualitate, din domeniile financiar-contabil, juridic, medical-farmaceutic, marketing şi comunicare, resurse umane, fonduri europene, management.

Prin intermediul platformei ZFeLEARNING.ro, un instrument modern care permite plata online sau cu OP, cursanţii pot avea acces la informaţie oricând şi oriunde, la birou sau acasă, iar la final în urma parcurgerii cursurilor vor primi, în funcţie de rezultatele obţinute la testele finale, un certificat emis de partenerul de conţinut al ZFeLEARNING. Unele certificate pot fi folosite pentru obţinerea de puncte de credit de dezvoltare profesională continuă (CPD), recunoscute de organizaţii profesionale, internaţionale sau naţionale, cum ar fi: ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), CAFR (Camera Auditorilor Financiari din România), CECCAR (Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România).

Celelalte cursuri oferite de ZFeLEARNING.ro sunt:

1.      Să citim un set de situaţii financiare în 10 minute;

2.      Interpretarea în 4 paşi a indicatorilor financiari de bază;

3.      Comunicarea in afaceri;

4.      Managementul proiectelor co-finantate din fonduri structurale;

5.      Raportarea financiară frauduloasa;

6.      Impozite amânate: recunoaştere şi prezentare, exemple specifice pentru România;

7.      Inspecţia fiscală – un inconvenient minor sau o problemă majoră?;

8.      Contabilitatea de acoperire împotriva riscurilor;

9.      Preţuri de transfer – documentaţie şi acorduri de preţ în avans;

10.  Cine este pacientul meu;

11.  Comunicarea cu pacientul;

12.  Cum să abordezi investigaţiile şi inspecţiile Consiliului Concurenţei;

13.  Cum să evităm practicile interzise de Legea concurenţei;

14.  Mangementul echipelor virtuale;

15.  Ghid pentru administrarea de personal;

16.  Principiile calculului salarial.

Dacă vrei să beneficiezi de ofertă sună la 0318 256 112 sau scrie un e-mail la zfelearning@m.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO