Profesii

Directorul de resurse umane al Coca-Cola România pleacă în Grecia, la compania mamă

Autor: Cristina Rosca

08.09.2010, 18:18 254

Simona Popovici, Directorul de Resurse Umane al Coca-Cola HBCpentru România şi Moldova a fost numită în funcţia de DirectorFuncţional (Director of Rewards) al Grupului Coca-Cola Hellenic. Eava prelua funcţia începând cu data de 1 ianuarie 2011 şi se vareloca în Grecia, la Atena, unde se află birourile centrale alecompaniei, potrivit informaţiilor furnizate de companie.

Din noua poziţie, Simona Popovici va coordona politicile decomunicare, motivare şi angajament, precum şi a celor decompensaţii şi beneficii pentru cele 28 de ţări în care companiaîşi desfaşoară activitatea. "M-am simţit foarte onorată când mi s-apropus această poziţie, care implică pe langă provocarea de aactiva într-o categorie multivalentă a resurselor umane şi o imensăresponsabilitate", a declarat ea. Cu o experienţă de peste zece aniîn domeniu, Simona Popovici a coordonat în ultimii 4 anidepartamentul de resurse umane al Coca-Cola HBC România şi Moldova,având ca principale responsabilităţi dezvoltarea şi executareastrategiilor de resurse umane, promovarea misiunii şi valorilorcompaniei, dezvoltarea programelor de susţinere a capacităţiiorganizaţionale şi a sistemelor de formare profesională pentruidentificarea proactivă a aptitudinilor angajaţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO