Profesii

Gilles Antoine şi-a încheiat mandatul la conducerea L’Oreal România după şase ani şi jumătate

Gilles Antoine şi-a încheiat mandatul la conducerea...

Autor: Cristina Roşca

27.06.2018, 17:09 159

Executivul francez Gilles Antoine (50 de ani) pleacă din România după ce a condus businessul local al L’Oreal în ultimii şase ani jumate, conform surselor ZF. Până la închiderea ediţiei oficialii companiei nu au confirmat informaţia. Mandatul său a fost mai lung decât mandatele standard ale expaţilor care variază de regulă între 3 şi 5 ani.

Antoine lucrează de circa 25 ani în cadrul gigantului francez, prima poziţie în companie a deţinut-o în Franţa în cadrul uneia dintre companiile L’Oreal. Ulterior, el şi-a construit cariera în America Latină unde a lucrat în mai multe funcţii şi pe mai multe pieţe.

În timpul mandatului lui Gilles Antoine businessul L’Oreal a fost majorat cu peste 70%, până la aproape 370 mil. lei anul trecut. Avansul a venit şi pe fondul creşterii consumului, dar şi în contextul în care compania a pariat puternic pe retail propriu, pe online şi pe integrarea diviziei de lux operată anterior prin distribuitori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO