Profesii

Ikea îl trimite pe Cornel Oprişan să conducă un proiect de cercetare de la nivel global

Stefan Vanoverbeke, cel care a preluat funcţia deţinută în ultimii opt ani de Oprişan, de la începutul lunii septembrie.

Stefan Vanoverbeke, cel care a preluat funcţia deţinută în ultimii opt ani de Oprişan, de la începutul lunii septembrie.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

01.10.2015, 13:17 1123
Retailerul de mobilă şi decoraţiuni Ikea l-a promovat pe Cornel Oprişan, cel care a condus operaţiunile de pe plan local ale companiei din funcţia de retail manager, să conducă un proiect de cercetare la nivel global.
 
Oprişan va conduce un proiect de cercetare la nivel global, implementat de Inter IKEA Systems: Multi-channel transformation, în cadrul diviziei de Business and Customer Intelligence, Customer Insight Platform
 
El a fost înlocuit de Stefan Vanoverbeke, care a preluat funcţia deţinută în ultimii opt ani de Oprişan, de la începutul lunii septembrie.
 
Vanoverbeke devine astfel noul retail manager pentru IKEA South East Europe, regiune din care fac parte România, Croaţia, Serbia şi Slovenia.
 
Anterior acestui rol, Stefan Vanoverbeke a deţinut funcţia de Retail Manager în IKEA Franţa. El are o carieră de peste 15 ani în Compania IKEA. A început ca angajat în depozitul magazinului IKEA Zavantem din Belgia din perioada în care era student, apoi a fost director de magazin în IKEA Italia şi Retail Manager în IKEA Polonia. Stefan Vanoverbeke a absolvit Universitatea Catolică din Leuven, Belgia, este licenţiat în Inginerie Civilă şi are un master în Sţiinţe Sociale de la aceeaşi universitate.
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO