Profesii

Mirajul vaselor de croaziera. Ce inseamna munca pe mare si cat de bine se plateste?

Mirajul vaselor de croaziera. Ce inseamna munca pe mare si cat de bine se plateste?

Autor: inCont.ro

17.03.2011, 09:26 187

Odata cu apropierea sezonului estival, site-urile de recrutareabunda de anunturi de angajare pe vase de croaziera. Iar domeniuleste, de ani de zile, alternativa la muncile sezoniere inagricultura in Spania sau Germania, pentru romanii care vor salucreze in strainatate.

Legat de conditiile de munca si de castiguri, parerile suntimpartite: daca unii considera ca salariile sunt suficiente si suntincantati ca viziteaza lumea, altii spun ca munca este dintre celemai obositoare si ca nu ai timp sa vezi mai nimic in orasele incare vasele acosteaza.

In prezent, pe internet gasesti mii de anunturi cu recrutaripentru munca pe vase de croaziera. Si nu doar pentru chelneri saubucatari, dupa cum s-ar crede.
Pe un vas de croaziera se poate face aproape orice, de la personalcare sa lucreze la bucatarie sau care sa serveasca turistii, panala fotografi, instructori de fitness sau persoane pentruentertainment.

Salariile sunt cuprinse intre 800 si 1.500 de euro

Salariile, in general, nu deapsesc 1.500 de euro, dar avand invedere ca nu platesti cazarea si masa, banii iti raman integral. Debanii astia trebuie sa muncesti insa si pana la 12 ore pe zi, sasezile pe saptamana. Citiţi mai mult despre mirajul muncii pe vasele de croazieră pewww.incont.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO