Profesii

Producătorul berii Ursus are un nou vicepreşedinte de resurse umane

Producătorul berii Ursus are un nou vicepreşedinte de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

10.08.2015, 12:37 1059

Ursus Breweries, parte a SABMiller plc, l-a numit pe Rob Kenney în funcţia de Vicepreşedinte de resurse umane, începând cu luna august 2015.

Acesta îl înlocuieşte pe Cristian Popescu, care ocupă în prezent funcţia de HR Director în cadrul Pro TV, potrivit datelor de pe site-ul de socializare de business LinkedIn.

Cristian Popescu a fost vicepreşedinte de resurse umane al Ursus Breweries timp de aproape şase ani, anterior lucând în cadrul Genpact, InBev sau P&G.

Rob Kenney are 11 ani de experienţă în domeniul resurselor umane şi lucrează în grupul SABMiller din 2008,  în cadrul căruia a deţinut diferite funcţii de conducere. Înainte de a se alătura Ursus Breweries, el a fost director de resurse umane al Pivovary Topvar, subsidiara SABMiller din Slovacia. Din această poziţie, el a coordonat integrarea eficientă a operaţiunilor grupului din Cehia şi Slovacia. Anterior carierei în SABMiller, Rob Kenney a  deţinut funcţia de HR Business Partner la Barclays Bank în Marea Britanie.

Ocupând această funcţie, Rob Kenney este parte din echipa de conducere a Ursus Breweries şi va coordona dezvoltarea strategiei şi a programelor de resurse umane prin managementul performanţei şi al talentelor, dar şi prin implicarea angajaţilor pentru a continua performanţa bună a companiei.  

Rob Kenney este licenţiat în psihologie al Universităţii din Nottingham.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere de pe plan local, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de 1,4 mld. lei. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO