Profesii

Producătorul brandului Mucosolvan numeşte o româncă la conducerea companiei

Producătorul brandului Mucosolvan numeşte o româncă...

Autor: Ioana David

07.08.2014, 00:05 360
Compania farmaceutică germană Boehringer-Ingelheim a numit-o la con­du­cerea diviziei locale pe Ana-Maria Boie, 40 de ani, în locul lui Jan Stefan Scheld, care a preluat o poziţie în Japonia.
 
Schimbarea de la vârful Boehrin­ger-In­gel­heim România, com­pa­nie care are în portofoliu branduri precum Muco­solvan sau Dulcolax (care se elibe­rează fără reţetă), are loc de la 1 august.
 
„Ana-Maria Boie este de profesie medic şi are o experienţă de peste 12 ani în industria farmaceutică, în cadrul companiei fiind de aproximativ şase ani. Anterior preluării funcţiei de direc­tor general al Boehringer-Ingel­heim Ro­mânia, Ana-Maria Boie a ocupat po­ziţia de regional marketing manager respira­tory la Boehringer-Ingelheim RCV Viena unde a fost promovată de pe poziţia de national sales manager din Boehringer-Ingelheim România”, au spus reprezentanţii companiei. Fostul şef din România, Jan Stefan Scheld, a fost numit head of respiratory marke­ting department în Japonia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO