Profesii

Ramona Jurubiţă va prelua funcţia de Senior Partner la KPMG România în locul lui Şerban Toader

Ramona Jurubiţă va prelua funcţia de Senior Partner la...

Autor: Alexandra Cepăreanu

02.04.2018, 20:08 1115

Ramona Jurubiţă, Deputy Senior Partner, Head of Tax and Legal KPMG în România, va fi noul Senior Partner al companiei de servicii de audit şi consultanţă începând cu 1 octombrie 2018, funcţie ocupată din 2007 până în prezent de Şerban Toader.

„Sunt mândru să anunţ că Ramona a fost aleasă să preia responsabilitatea de Senior Partner al KPMG în România şi Moldova”, a spus Şerban Toader într-un comunicat trimis către ZF.

În calitate de Senior Partner, Ramona Jurubiţă va coordona guvernanţa şi strategia firmei şi va reprezenta grupul de firme KPMG din România atât pe piaţa locală, cât şi pe plan internaţional.

„Am încredere că Ramona este cea mai bună alegere pentru firmă şi dispune de energia, ambiţia şi curajul necesare pentru a ghida firma către nivelul următor”, a spus Richard Cysarz, Chairman KPMG în Europa Centrală şi de Est.

Ramona Jurubiţă are o experienţă de aproape 20 de ani în domeniul fiscalităţii şi a terminat Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, precum şi Facultatea de Drept, la Universitatea Româno-Americană.

În prezent, ea este deputy senior partner şi lider al departamentului de Tax & Legal din cadrul companiei KPMG  oferind consultanţă clienţilor cu privire la legislaţia complexă în domeniul fiscalităţii.

„Am oportunitatea de a lucra alături de o echipă extraordinară, într-o piaţă dinamică. Este o provocare să fim în avangarda transformărilor digitale ale mediului de afaceri din România şi sunt convinsă că suntem pregătiţi pentru o nouă etapă în dezvoltarea noastră şi a clienţilor noştri”, a declarat Ramona Jurubiţă într-un comunicat de presă trimis către ZF.

Şerban Toader a ocupat timp de trei mandate funcţia de Senior Partner al KPMG România începând cu anul 2007. Toader are peste 22 de ani de experienţă ca auditor şi consultant. El este membru în Consiliul Executiv al KPMG pentru Europa Centrala şi de Est şi în Consiliul Director al United Way România.

KPMG România a avut afaceri în 2016, ultimul an financiar pentru care există date, în valoare de 177 de milioane de lei. Datele sunt aferente rezultatelor financiare pentru exerciţiul financiar încheiat la 30 septembrie 2016 şi includ operaţiunile birourilor KMPG din România şi din Republica Moldova.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO