Proprietăţi

Ministerul Dezvoltarii va aloca 2 mld. euro pentru reabilitarea a 10.000 km de drumuri judetene in urmatorii trei ani. Cititi aici de unde vor veni banii

02.06.2010, 15:08 20

Ministerul Dezvoltarii va reabilita si moderniza 10.000 km dedrumuri judetene si locale in urmatorii trei ani, dupa ce Guvernula aprobat in sedinta de astazi acest program de investitii, invaloare totala de 2 mld. euro.

Programul se va derula in perioada 2010-2013, prioritate avanddrumurile cu relevanta economica sau sociala deosebita, precum:drumurile judetene care sunt cai de comunicare cu drumurilenationale sau cu autostrazile, drumurile care leaga localitatiimportante, sau duc catre obiective economice relevante, catre zoneindustriale sau catre obiective turistice.

Banii vor proveni din realocarea fondurilor ramase disponibilede la Programul privind pietruirea, reabilitarea, modernizareasi/sau asfaltarea drumurilor de interes local clasate sialimentarea cu apa a satelor aprobat prin HG nr. 577/1997, precumsi din toate economiile facute de minister "taind cu 37%cheltuielile pentru bunuri si servicii, reducand personalulministerului cu aproape 20%, închizand sau suspendand catevaprograme de investitii pe care nu le-am considerat extrem de utile,precum cele de la CNI", a declarat Elena Udrea, ministrulDezvoltarii Regionale si Turismului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO