SIGNAL IDUNA TE ASIGURĂ

Cu asigurările SIGNAL IDUNA ai grijă de tot ce ţi-e drag, în cazul oricărui eveniment neprevăzut

18.03.2024, 07:00 Autor: Publicitate

Asigurările sunt fundamentale pentru protecţia financiară şi liniştea noastră în faţa imprevizibilului. Reprezintă un angajament în care ne sprijinim reciproc şi ne ajută să ne reconstruim viaţa în momentele dificile. De la asigurările de locuinţă, care ne protejează bunurile la care poate ţinem cel mai mult, la cele dedicate companiilor şi bunurilor, acestea reprezintă deseori pilonii principali în faţa stabilităţii noastre financiare. Faptul că avem asigurată o protecţie în faţa evenimentelor neprevăzute ne permite să ne concentrăm asupra pasiunilor, a activităţilor de zi cu zi, fără să ne îngrijorăm în permanenţă de potenţialele riscuri financiare, ceea ce contribuie la un nivel mai mare de securitate în lumea imprevizibilă în care trăim.

SIGNAL IDUNA este unul dintre principalii jucători de pe piaţa asigurărilor generale din România. Având o expertiză solidă în segmentul asigurărilor de locuinţă, de răspundere civilă, bunuri, avarii şi furt auto (CASCO), de călătorie şi o prezenţă teritorială extinsă, este partenerul de încredere când vine vorba de protejarea a tot ce îţi este drag, în momentele în care ai cea mai mare nevoie.

„Unul dintre aspectele definitorii ale SIGNAL IDUNA este diversitatea portofoliului. Compania oferă produse complexe de asigurare, adaptate atât persoanelor fizice, cât şi companiilor din diverse industrii, pentru a răspunde nevoilor variate de protecţie ale tuturor clienţilor noştri. Suntem mândri că putem oferi soluţii care includ asigurări pentru locuinţe şi bunuri casnice, ale afacerilor şi multe alte tipuri de asigurări pentru o viaţă liniştită, zi de zi. Noi, la SIGNAL IDUNA, suntem dedicaţi să protejăm ceea ce contează cel mai mult pentru clienţii noştri şi să le oferim siguranţa financiară de care au nevoie în faţa incertitudinii", spune Adina Ionuţiu, Director Subscriere şi Reasigurare, SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI.

Protejează-ţi afacerea cu asigurarea pentru clădiri şi bunuri

Indiferent de domeniul în care îţi desfăşori activitatea, ştim că protejarea afacerii tale este prioritară. Cu asigurarea pentru clădiri şi bunuri, soluţia de încredere din portofoliul SIGNAL IDUNA, beneficiezi de acoperire completă în cazul oricărui tip de afacere, fie că ai un birou administrativ, un cabinet medical sau dacă ai o farmacie ori cofetărie, o patiserie, un hotel sau un lanţ de restaurante. Este o soluţie versatilă pentru orice IMM, care îţi asigură liniştea şi prosperitatea în drumul spre succes. Spre exemplu, Cristi, în vârstă de 42 de ani, este proprietar de restaurant, iar din cauza unui cuptor cu probleme neidentificate la timp, bucătăria i-a ars. Timp de câteva săptămâni a avut restaurantul închis, până când şi-a putut relua activitatea. Lucrurile s-au rezolvat rapid pentru că încheiase o asigurare pentru clădiri şi bunuri la SIGNAL IDUNA, prin care a fost despăgubit şi a putut să redeschidă restaurantul din nou. El a ales să îşi facă asigurare pentru că auzise de alte cazuri de incendii în resturante, care distruseseră munca de o viaţă a antreprenorului, fără să îşi mai poată recupera pagubele, fiind nevoit să reia totul de la zero. „Am fost mereu îngrijorat cu privire la siguranţa restaurantului meu, dar nu ştiam cum să previn riscurile care pot apărea în acest tip de business. De aceea, după mai multe căutări de oferte, am găsit soluţia potrivită pentru pentru clădiri şi bunuri. Ulterior, a fost şi o situaţie nefericită care ne-a dat peste cap, însă acoperirea extinsă oferită de asigurarea SIGNAL IDUNA m-a ajutat să fac faţă pagubelor materiale şi să repun rapid restaurantul pe picioare."

Asigurarea pentru clădiri şi bunuri acoperă nu doar pagubele materiale cauzate de incendiu ci şi de explozie, fenomene naturale, vandalism, furt prin efracţie sau acte de tâlhărie, riscuri de catastrofe naturale precum cutremure, inundaţii şi alunecări de teren. Mai mult decât atât, îţi protejează inclusiv bunurile deţinute, utilajele sau echipamentele, precum şi uneltele sau mobilierul, stocurile de marfă şi răspunderea civilă faţă de terţi. Practic, te ajută să îţi continui afacerea, reducând impactul financiar, păstrând-o sigură şi stabilă. Beneficiezi, de asemenea, de o sumă asigurată de până la 1.500.000 EURO. Principalele avantaje ale parteneriatului cu SIGNAL IDUNA includ un raport avantajos între calitate şi preţ, împreună cu o instrumentare rapidă a daunelor.

Ia-ţi asigurarea de călătorie şi ai o vacanţă fără griji

Vrei să pleci într-o călătorie în afara ţării? În acest caz, asigurarea pentru călătorie în străinătate de la SIGNAL IDUNA îţi oferă liniştea necesară, în cazul nefericit în care, în timpul călătoriei, ai nevoie de spitalizare, consultaţii medicale, intervenţii chirurgicale sau medicamente necesare, dacă te îmbolnăveşti subit ori te confrunţi cu un accident. De asemenea, asigurarea pentru anularea călătoriei acoperă diverse situaţii neprevăzute care îţi pot afecta călătoria, cum ar fi o boală gravă, decesul în familie sau alte circumstanţe excepţionale. Aceasta mai acoperă şi compensaţii pentru bagajele pierdute sau deteriorate şi costurile necesare pentru înlocuirea obiectelor esenţiale. Asigurarea reprezintă o protecţie esenţială pentru cei care călătoresc în străinătate, oferindu-le liniştea de a şti că pot accesa îngrijiri medicale de calitate în orice moment, indiferent de locaţie sau de imprevizibilitatea situaţiilor cu care se pot confrunta, iar în cazul bagajului pierdut, că îşi pot recupera prejudiciul.

Călătoriile în străinătate sunt pasiunea multora dintre noi, însă niciodată nu putem anticipa când poate apărea ceva neprevăzut. În cazul Laurei, de 35 de ani, SIGNAL IDUNA a fost alături de ea atunci când a avut cea mai mare nevoie: „Într-o excursie recentă, am avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă din cauza unei infecţii grave. Am apelat la asigurare pentru călătorie în străinătate de la SIGNAL IDUNA, asigurare pe care o încheiasem înainte de plecare la recomandarea unui prieten şi mi-a acoperit refacerea, primind tratamentul necesar pentru a-mi reveni complet. Asigurarea mi-a oferit liniştea şi confortul de a mă putea bucura de călătorie, în ciuda situaţiei cu care m-am confruntat."

Asigură-ţi bunurile care contează pentru tine, cu asigurarea de locuinţă şi bunuri casnice

Locuinţa ta este unul dintre cele mai preţioase lucruri, iar SIGNAL IDUNA îţi oferă protecţia potrivită prin asigurarea facultativă de locuinţă şi bunuri casnice, alături de asigurarea obligatorie a locuinţei împotriva dezastrelor naturale (PAD). Aceasta acoperă riscuri precum incendii, cutremure, inundaţii, alunecări de teren, fenomene atmosferice şi daune provocate de inundaţii ca urmare a spargerii unei conducte de apă, asigurând astfel protecţia financiară în cazul unor evenimente neaşteptate. Andrei, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în afara oraşului, stă la curte şi a fost victima unei situaţii tragice.: „În urmă cu doi ani, locuinţa mea a fost grav afectată de o inundaţie cauzată de o viitură de la râul din zonă. A fost un moment devastator pentru mine şi familia mea. Pe langă PAD, aveam încheiată şi asigurarea facultativă de locuinţă şi bunuri casnice şi a fost o adevărată binecuvântare. Am primit rapid despăgubirile, care ne-au ajutat să reconstruim casa şi să ne refacem viaţa. Acum, casa noastră este mai bine protejată ca niciodată, iar eu dorm mai liniştit ştiind că am asigurare."

Asigurarea de locuinţă şi bunuri casnice oferă protecţie nu doar pentru locuinţa ta, ci şi pentru bunurile deţinute, cum ar fi mobila, articolele de îmbrăcăminte, calculatoarele şi electrocasnicele. Poliţa de asigurare poate fi personalizată cu acoperiri suplimentare adaptate nevoilor şi bugetului tău. Cu asigurarea de locuinţă şi bunuri casnice, casa ta este pe mâini bune!

Profesează cu plăcere, cu asigurarea de răspundere profesională de la SIGNAL IDUNA

SIGNAL IDUNA oferă, de asemenea, prin asigurarea de răspundere civilă profesională, soluţii de asigurare pentru profesii liberale, pentru a proteja asiguraţii de eventualele erori sau neplăceri care pot apărea în activitatea profesională, cum ar fi reclamaţii sau cereri de despăgubire în cazul unor pagube materiale sau vătămări corporale.

Un astfel de caz este cel al Anei, în vârstă de 42 de ani, care activează în domeniul juridic. Răspunderea pe care o are în faţa clienţilor este una foarte mare şi diferă de la un caz la altul. Pentru a preîntâmpina situaţiile dificile cu care se poate confrunta orice specialist din domeniu, avocata a apelat la asigurarea SIGNAL IDUNA. "Ca profesionist, poţi fi uneori supus erorilor, iar clienţii sau beneficiarii serviciilor pot fi expuşi unor prejudicii greu de remediat. Ca avocat, vă puteţi imagina cât de complicată poate fi practicarea acestei profesii. Am apelat la asigurarea de răspundere civilă profesională de la SIGNAL IDUNA pentru a gestiona orice solicitare cu încredere, ştiind că am acoperirea necesară pentru a proteja interesele financiare şi reputaţia profesională, atât ale clienţilor, cât şi pe ale mele."

SIGNAL IDUNA - alegerea înţeleaptă pentru protecţie financiară

Asigurările reprezintă un aspect esenţial al vieţii noastre moderne, oferind protecţie împotriva unor evenimente neprevăzute şi ajutându-ne de cele mai multe ori chiar să ne reconstruim viaţa. Indiferent de vârstă, profesie sau domeniu de activitate, asigurările sunt produse potrivite pentru toată lumea. În acest context, portofoliul vast de asigurări oferit de SIGNAL IDUNA se dovedeşte a fi un aliat de încredere pentru protecţia ta financiară şi a celor dragi. Cu expertiza sa extinsă, SIGNAL IDUNA este alegerea ideală pentru cei care doresc să îşi securizeze viitorul. Poţi apela la SIGNAL IDUNA direct sau prin partenerii de distribuţie specializaţi, pentru a beneficia de liniştea şi siguranţa oferite de o asigurare de încredere.

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea SIGNAL IDUNA TE ASIGURĂ