SIGNAL IDUNA TE ASIGURĂ

SIGNAL IDUNA, alături de români cu soluţii de asigurare personalizate pentru orice nevoie

13.03.2024, 13:39 Autor: Publicitate

SIGNAL IDUNA este alături de români, oferindu-le o gamă largă de asigurări private menite să îi ajute să depăşească situaţiile care le pot da viaţa peste cap. “Cu siguranţă, totul e posibil” este mesajul prin care SIGNAL IDUNA le transmite că soluţiile de asigurare sunt dezvoltate pentru fiecare nevoie în parte, familii şi companii de orice tip şi dimensiune. Astfel, pot să îşi vadă liniştiţi de viaţa de cu zi, fiind protejaţi prin asigurare.

Inovaţie pentru un viitor mai sigur

Într-o piaţă în continuă evoluţie, de peste 15 ani, SIGNAL IDUNA este o ancoră de stabilitate, oferindu-le tuturor clienţilor posibilitatea gestionării eficiente a situaţiilor neaşteptate. De altfel, succesul obţinut de la an la an demonstrează adaptabilitatea la schimbare, prioritizarea constantă a serviciilor de calitate oferite. Mereu agilă şi reacţionând rapid la schimbările permanente ale nevoilor şi aşteptărilor clienţilor, SIGNAL IDUNA şi-a menţinut constant capacitatea de a rămâne o companie competitivă şi relevantă, la baza realizărilor sale fiind echipa de profesionişti dedicată.  

Noua campanie de comunicare lansată de SIGNAL IDUNA este menită să inspire încrederea şi grija faţă de nevoile tuturor românilor, sumarizând atenţia acordată exigenţelor tot mai diverse ale acestora. Este totodată şi asumarea unui angajament ferm de a oferi soluţiile necesare pentru îmbunătăţirea stării de bine a familiilor, angajaţilor, proprietarilor de companii, într-un context marcat de schimbări majore atât economice, cât şi sociale.

Soluţii complete de asigurare şi angajament continuu

SIGNAL IDUNA a creat un întreg ecosistem de produse care să răspundă nevoilor de siguranţă ale oricărui român, cu un puternic accent pe securitate.

În lumea în care trăim, este bine ca fiecare să aibă o plasă de siguranţă pentru ce e mai important în viaţă, fie că este vorba despre sănătate, locuinţă, bunuri diverse sau maşina personală, călătorii sau chiar despre reputaţia profesională, în cazul arhitecţilor, avocaţilor, medicilor sau consultanţilor. Având o asigurare, fiecare poate explora lumea fără griji, ştiind că beneficiază de o acoperire solidă pentru orice situaţie.

„Suntem alături de români, oferindu-le o gamă variată de soluţii concepute pentru a le asigura stabilitatea financiară şi pentru a-i proteja împotriva oricăror evenimente neprevăzute. Ne dorim ca oamenii să înţeleagă că atunci când sunt protejaţi de asigurări, au nu doar siguranţa financiară, ci şi liniştea şi stabilitatea necesare pentru a face faţă cu încredere provocărilor de orice fel. Este esenţial ca ei să conştientizeze beneficiile, deoarece acestea nu reprezintă doar o cheltuială, ci mai degrabă o investiţie în protecţia financiară şi în bunăstarea lor pe termen lung", a declarat Daniela Casapu, Membră a Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE.

Cu siguranţă, orice companie este protejată

Astăzi, grija faţă de angajaţi nu se mai limitează doar la aspectele legate de sănătatea fizică. Starea de bine este privită din mai multe perspective cheie, iar ignorarea acestor aspecte poate avea consecinţe importante asupra vieţii de zi cu zi. Deşi preocuparea companiilor pentru wellbeing-ul angajaţilor este încă nouă în România comparativ cu tendinţele din alte ţări, provocările ultimilor ani şi efectele acestora asupra forţei de muncă confirmă importanţa unei strategii integrate, cu impact asupra motivării, retenţiei şi loializării echipei. Este o necesitate care derivă din diversitatea situaţiilor cu care se confruntă angajaţii şi care implică abordări personalizate. Prin urmare, un pachet standard de beneficii extrasalariale nu mai este suficient în prezent, fiind nevoie de o abordare flexibilă. De aceea, SIGNAL IDUNA are în focus soluţii de asigurare care îi ajută pe angajaţi să îşi menţină atât starea de bine şi să prevină apariţia altor probleme de natură medicală, cât şi tratarea acestora în cele mai bune condiţii şi rapid, atunci când este necesar.

SIGNAL IDUNA protejează însă nu doar sănătatea angajaţilor, ci şi afacerile în totalitatea lor, de la clădiri, la echipamente şi bunurile conţinute de aceasta, fiind alături de partenerii săi în orice etapă de evoluţie.

Cu siguranţă, totul este posibil! atunci când ai un partener gata să preia riscurile financiare, adică să te protejeze zi de zi, atât în viaţa privată cât şi în mediul de business, lăsându-ţi libertatea de a te concentra pe oportunităţile de creştere. Descoperă mai multe detalii despre asigurările SIGNAL IDUNA şi află care ţi se potrivesc.   

 

 

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea SIGNAL IDUNA TE ASIGURĂ