Special

Cum s-a văzut minut cu minut lansarea Hidroelectrica pe Bursa de Valori: Răzvan Raţ, director general adjunct, BRK Financial Group

Cum s-a văzut minut cu minut lansarea Hidroelectrica pe...

Autor: Eduard Ivanovici

13.07.2023, 14:40 211

► Ne aşteptam să fie un  interes foarte mare pentru acţiuni în piaţă. Am văzut interes foarte mare atât din partea investitorilor de retail, cât şi din partea investitorilor instituţionali. Am văzut toţi suprasubscrierea şi estimările.

► Prima tranzacţie de astăzi a fost un volum de vreo 96 mil. lei. Asta înseamnă că toate urnele care s-au adunat în piaţă de la ora 9 până la ora 10, adunate, au fost 96 mil. lei şi înseamnă un interes foarte mare. Cred că este cea mai mare tranzacţie pe care am văzut-o în deschidere.

► Capitalizarea Bursei a crescut odată cu listarea Hidroelectrica, acum cred că este a treia din regiune. O văd ca pe o companie care reuşeşte să atragă investitori către piaţa de capital. Foarte mulţi au venit să îşi deschidă cont, oameni care nu au avut tangenţe cu piaţa de capital până acum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO