Top MBA

Accent pe dezvoltarea abilitatilor soft

Accent pe dezvoltarea abilitatilor soft

Click pentru imaginea intreaga

19.03.2008, 21:04 18

Marile scoli de afaceri din lume insista tot mai mult pe dezvoltarea abilitatilor "soft" ale studentilor, in detrimentul celor tehnice, iar ideea ca un manager caruia ii lipsesc abilitatile de leadership nu va face niciodata performanta maxima capata tot mai multa greutate.

Dezvoltarea abilitatilor de comunicare, de relationare, dobandire increderii in fortele proprii sunt elemente la fel de importante in viata unui manager ca si cunoasterea contextului de business si a instrumentelor de dezvoltare a unei afaceri.

In momentul finalizarii programului, cei mai multi dintre manageri au enumerat printre principalele beneficii schimbarea de viziune si de atitudine, precum si o mai buna intelegere a importantei dezvoltarii abilitatilor soft.

Mai mult decat atat, multi dintre absolventi apreciaza contextul competitiv in care ii plaseaza programele de master si care ii ajuta sa aiba mai multa incredere in ei dupa absolvire.

Managerii romani stau cel mai prost la nivelul abilitatilor soft, pe care nu le-au dobandit si nu le-au utilizat foarte mult pana acum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO