EDEN CAPITAL DEVELOPMENT

Prezentarea companiei


Sub umbrela dezvoltatorului  EDEN CAPITAL DEVELOPMENT se află 7 proiecte rezidenţiale, dezvoltate din capital integral românesc, ce însumează peste 2.900 de apartamente. Ansamblurile sale sunt considerate repere imobiliare ce s-au dovedit a fi atât căminul drag al multor familii, cât şi investiţii inteligente, sigure, sănătoase şi cu potenţial foarte ridicat pentru viitor.

Sub umbrela Cortina se afla 4 proiecte rezidenţiale, ce se diferenţiază în piaţă prin unicitate şi calitate, fiind un concept de locuire de sine stătător. Dintre acestea, 2 sunt în curs de dezvoltare.

  1. Cortina Residence, proiectul etalon al pieţei imobiliare de lux din Bucureşti, fiind premiat cu locul I la Bienala Naţională de Arhitectură ediţia 2016 – 270  de apatamente high-end
  2. Cortina Academy, cu 297 de apartamente localizate pe Bulevardul Geniului, a fost numit "Cel mai bun concept de locuire" la Gala Profesioniştilor în Imobiliare, CPI Naţional 2019.
  3. Cortina North, localizat în zona Pipera, a finalizat primele 2 faze ale proiectului, totalizând peste 1.500 de apartamente. Ansamblul va beneficia de numeroase facilităţi conexe, printre care  10.000 metri pătraţi de spaţii verzi, un bazin de înot semi-olimpic, un centru de fitness, un centru de wellness şi o pistă de alergare.
  4. Cortina 126, un proiect unic în piaţă ce propune un concept de locuire exclusivist, caracterizat prin finisaje şi dotări high-end, adaptate trendurilor pieţei imobiliare din marile capitale ale lumii. Acesta este format din 210 apartamente cu design inovator, localizat în zona Erou Iancu Nicolae.

Dezvoltatorul a finalizat şi livrat 3 ansambluri tip City în capitală, însumând 1067 unitati rezidentiale:

  1. Delta City – ansamblu situat langa Delta Vacaresti – cu un total de 333 apartamente
  2. Four City North - ansamblul localizat în zona Pipera – cu un total de 568 apartamente
  3. Dinamic City – complex rezidential din zona Barbu Vacarescu – Floreasca – cu un total de  include 166 de apartamente

Pasul următor pentru Eden Capital Development este să-şi consolideze poziţia pe piaţa rezidenţială din capitală, concentrându-şi toate eforturile în dezvoltarea liniară deja stabilită a brandului Cortina, cât şi finalizarea şi livrarea proiectelor actuale.

 


Structură acționariat


Acționari Procent
Abu-Lail Akram
Dan Liviu Marius

Sursa: Compania

AFACERI DE LA ZERO