ZF 24

1.000 de oferte de job pentru absolventii de facultate la un targ online

20.07.2008, 14:30 9

Targul online de cariera destinat absolventilor de facultate, organizat pe portalul hipo.ro a adunat pana la sfarsitul saptamanii o oferta de aproximativ 1.000 de joburi.
Domeniile in care sunt oferite cele mai multe locuri de munca sunt IT&C-ul, ingineria, banking-ul, industria telecom, marketingul sau consultanta.

Spre comparatie, la editia de anul trecut, pe platforma evenimentului, domeniile care au prezentat cele mai multe oferte de munca au fost: financiar, audit si taxe, marketing, contabilitate, resurse umane, vanzari, inginerie si IT. Anul acesta, in jur de 100 de companii fac recrutari in cadrul targului online, dintre care cele mai multe sunt in IT&C (30%), FMCG (14%), consultanta (16%), bancar (10%), servicii si BPO (14%).

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, ce crestere a inregistrat targul online comparativ cu anul trecut si care sunt companiile preferate de vizitatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO