ZF 24

15 magazine Accessorize pana in 2011

15 magazine Accessorize pana in 2011
15.04.2009, 18:35 391

Brandul britanic Accessorize, care detine la nivel local noua magazine, ultimul fiind deschis astazi in Bucuresti, in galeria comerciala Esplanade din cadrul Cora Pantelimon, si-a conturat un plan de extindere de 15 unitati pana in 2011. “Ultimul magazin se intinde pe o suprafata de 72 de metri patrati si va fi urmat anul acesta de alte doua magazine, unul dintre ele in Cotroceni Park”, au declarat reprezentantii Accessorize.

Sub acelasi brand mai sunt deschise in Capitala alte patru magazine, in Bucuresti Mall, pe Bd. Magheru, in Plaza Romania si Baneasa Shopping Center. Compania a patruns pana acum si in Cluj, Iasi si Constanta.

Intrat te piata locala in 2007, Accessorize isi concentreaza atentia si catre orasele Brasov si Timisoara, dar ramane axata in principal pe Bucuresti, care contribuie cu 80% la vanzarile totale.
“Vanzarile s-au dublat in 2008 fata de 2007, iar pentru acest an targetam de asemenea dublarea vanzarilor realizate in anul precedent. Aceasta crestere este in primul rand datorata extinderii retelei de magazine”, spune Hakan Gün, business unit manager Accessorize, care nu da detalii despre cifra de afaceri rulata anul trecut.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO