ZF 24

A&D Pharma, profit net de 11,9 mil. euro la sase luni

17.09.2007, 11:02 15

Grupul A&D Pharma, care reuneste distribuitorul de medicamente Mediplus si lantul de farmacii Sensiblu a inregistrat in prima jumatate a acestui an un profit net de 11,9 mil. euro, cu 35% mai mare comparativ cu perioada similara a anului trecut. In acelasi interval de timp cifra de afaceri consolidata a crescut cu 35% ajungand la 199,1 mil. euro.

"Performanta primelor sase luni a demonstrat impulsul puternic al afacerii nostre si a fost in concordanta cu asteptarile noastre pentru aceasta perioada. In mod special este incurajatoare cresterea de 35% a profitului net inregistrat de grup, precum si ABITDA pozitiv pentru Sensiblu, divizia noastra de retail", a spus Dragos Dinu, CEO al A&D Pharma.

Grupul a anunta de asemenea numirea lui Roger de Bazelaire in functia de Chief Financial Officer (CFO). El ii succede in functie lui Florin Buligoanea care a fost CFO al A&D Pharma din ianuarie 2002.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO