ZF 24

Actiunile Aker Yards scad cu 7%, dupa ce grupul a amanat publicarea raportului financiar pe 2007

07.02.2008, 16:12 12

Actiunile Aker Yards, proprietarul santierelor navale din Braila si Tulcea, au scazut, joi, cu peste7%, dupa ce compania norvegiana a anuntat ca rezultatele financiare pentru 2007 "ar putea fi putin sub estimarile anterioare" si a amanat publicarea acestora pana la 3 martie, transmite Reuters.

"Asa cum am comunicat anterior, au avut loc provocari deosebite la unele santiere in 2007. Managementul a implementat masuri pentru aceste provocari si pentru imbunatatirea situatiei, iar implementarea acestor va continua pe parcursul acestui an", se arata intr-un comunicat al Aker Yards.

Cotatia actiunilor Aker Yads a scazut pe parcursul sedintei de tranzactionare cu 7,2%, la 49 de coroane suedeze, ceea ce evalueaza grupul la un miliard de dolari.

Aker Yards a anuntat, in luna decembrie 2007, ca va inregistra pierderi de circa 400 de milioane de coroane norvegiene (72,6 milioane dolari) in situatia contabila pentru trimestrul al patrulea.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO