ZF 24

Adevarul: Marile firme romanesti din IT&C renunta la CERF

07.05.2008, 09:38 13

Companiile din domeniul informaticii de la noi spun ca sunt tot mai putin atrase de principalul targ din domeniu organizat la Bucuresti, observa Adevarul. BitDefender si K Tech Electronics si-au dat seama ca participarea costa mult, iar avantajele obtinute sunt mici.

Anul acesta, inca doua mari firme romanesti din domeniul IT renunta la CERF, BitDefender si K Tech. Reprezentantii companiilor sustin ca beneficiile obtinute la un asemenea targ nu justificau cheltuielile si deranjul.

Dan Voicu, directorul Expotek, firma care organizeaza evenimentul, sustine ca numarul de companii nu scade si ca daca au renuntat unele firme, acestea vor fi inlocuite de altele, cu potential tot atat de mare. In plus, decizia de a face schimbari in campaniile de promovare nu pot fi comentate, spune Dan Voicu. Anul acesta vor veni 13 firme din Taiwan in cautare de parteneri de afaceri. Detalii pe www.adevarul.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO