ZF 24

Adevarul: Predeal, o statiune lasata in paragina de "patronii" care o conduc

26.03.2008, 09:33 42

In timp ce toate drumurile din statiunea montana arata ca dupa un bombardament, primarul si vicele "perlei de pe Valea Prahovei" isi vad de afacerile lor prospere .

Orasul Predeal are pretentia de a fi o statiune montana europeana. O localitate in care mai toti guvernantii care s-au perindat pe la conducerea tarii din 90? si pana azi si-au construit case de vacanta arata astazi ca dupa un bombardament din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

In timp ce strazile nu au mai fost reparate de ani de zile, policlinica e plina de igrasie si localnicii traiesc de pe o zi pe alta, primarul, patron de hotel, concesioneaza si vinde terenuri viceprimarului, un alt patron de hotel.

In afara de Drumul National 1 care strabate Predealul, toate celelalte strazi perpendiculare sunt pline de gropi. Viceprimarul spune ca nu are prerogative, iar primarul nu are nimic de comentat. De departe, cea mai prospera zona pentru patronii de hoteluri si pensiuni din Predeal este Clabucet, un "cartier de vile" situat in imediata apropiere a partiei de schi. Adevarul

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO