ZF 24

Agricola Bacau a reluat exporturile

26.02.2007, 15:38 20

Agricola Bacau a reluat exporturile in urma cu o saptamana printr-o livrare in Franta dupa o perioada de intrerupere de aproxiamtiv un an si jumatate, a declarat astazi, presedintele companiei, Gheorghe Antohi.
Compania si-a planificat pentru acest an investitii de peste 7 milioane de euro pentru modernizarea capacitatilor de productie de carne de pasare.

"Pe segmentul carnii de pasare am iesit pe pierdere anul trecut, din cauza reducerii preturilor la produse si pe fondul cresterii costurilor de productie si de promovare. Doar programul de comunicare ne-a costat 2 milioane de euro anul trecut", a spus Gheorghe Antohi.
Cantitativ, compania a vandut anul trecut cu doua mii de tone de produse din carne pasre mai mult fata de anul 2005.

Anul trecut compania a inregistrat un profit de 2 milioane de euro, la o cifra de afaceri de 220 de milioane de lei (65 milioane de euro). Directorul companiei estimeaza o crestere a afacerilor. La anivel de grup, cifra de afaceri a depasit o suta de milioane de euro anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO