ZF 24

Aproximativ 30 de persoane protesteaza in Piata Universitatii fata de suspendarea lui Basescu

19.04.2007, 14:34 17

Aproximativ 30 de persoane s-au adunat, joi dupa-amiaza, in Piata Universitatii din Capitala, pentru a-l sustine pe presedintele Traian Basescu, in timp ce Parlamentul discuta propunerea de suspendare din functie a acestuia.

Persoanele stranse in Piata Universitatii, majoritatea pensionari, au afirmat ca au venit sa il sustina pe presedintele Traian Basescu dupa ce au auzit ca problema suspendarii este discutata intr-un studio improvizat al televiziunii Realitatea TV aflat in piata.

La randul sau, cel care coordona scandarile pensionarilor din fata studioului ad-hoc si care s-a recomandat David Mihai a precizat ca oamenii s-au adunat "din proprie initiativa pentru ca nu sunt de acord ca Basescu sa fie demis printr-o lovitura de palat".

Cativa protestatari purtau pancarte pe care era inscriptionat "Basescu presedinte ales!", "Jos parlementarii infractori si escroci!", "Inchisoare pentru baietii destepti demnitari". Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO