ZF 24

Auchan a rebranduit hipermarketul Real din Sibiu

Foto Octav Ganea

Foto Octav Ganea

Autor: Ana Maria Petcana

01.12.2013, 20:04 631

Auchan România şi-a pus sigla şi pe hipermarketul Real din Sibiu, pe care îl va redeschide sub marca sa mâine, 3 decembrie, acesta fiind al şaselea magazin real remodelat din cele 20 preluate de la grupul german Metro. Până în prezent, Auchan a rebranduit două hipermarketuri Real din Capitală, Pallady şi Vitan, unu în Braşov, unu în Oradea şi unu în Constanţa.

Două dintre acestea au fost remodelate în formatul Auchan City. Până la finalul acestui an, compania va deschide sub brand propriu şi magazinul Real din Satu Mare, care a fost închis pentru remodelare din 17 noiembrie. Anterior, retailerul a anunţat că va rebrandui cele 20 de hipermarketuri Real în mai puţin de un an, cu o investiţie de 40 milioane euro.

Tranzacţia Auchan-Real a fost finalizată pe 12 septembrie, ca urmare a acordului semnat în 30 noiembrie 2012 între grupul Auchan şi Metro Group şi a validării primite din partea Consiliului Concurenţei, la sfârşitul lunii iulie.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.12.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO