ZF 24

Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi gata in vara anului viitor

12.05.2009, 17:07 12

Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti vor fi terminate in luna iulie a anului viitor, mai putin o portiune de 7 kilometri la intrarea in capitala, a declarat astazi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Lungimea autostrazii este de 55 de kilometri, iar pana in prezent constructorii au efectuat circa 35% din lucrari.

“Problema este ca nu exista posibilitati de preluarea a traficului de pe Autostrada in Capitala. Ajungem voiosi pe trei benzi la Bucuresti si tot traficul acesta intra in trei stradute in Capitala”, a spus ministrul Transporturilor.

Radu Berceanu a afirmat ca exproprierile pentru autostrada sunt aproape finalizate, urmand sa se rezolve problema celor sase locuinte de la Barcanesti, unde proprietarii nu au acceptat valoarea despagubirilor, si exproprierile de pe podurile de la DN1, raul Teleajen si Prahova, precum si titlul de proprietate de la o padure.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO