ZF 24

Bechtel mai are nevoie de 250 mil. euro pentru Campia Turzii-Gilau. Ce sanse mai sunt sa se termine constructia segmentului anul acesta?

Bechtel mai are nevoie de 250 mil. euro pentru Campia Turzii-Gilau. Ce sanse mai sunt sa se termine anul acesta?
31.05.2009, 13:17 57

Segmentul de autostrada Campia Turzii-Gilau, pentru care premierul Emil Boc dadea asigurari ca va fi finalizat anul acesta, ar putea fi intarziat, in conditiile in care firma Bechtel, care executa lucrarile spune ca mai are nevoie de 250 de milioane de euro, iar operatiuni de 13,5 milioane de euro, reprezentand factura lunii martie, nu au fost achitate pana in data scadenta de 26 mai.

“Pentru a termina tronsonul 2B Campia Turzii-Gilau mai avem nevoie de 250 de milioane de euro, si de asemenea mai sunt de expropriat terenuri de la km 0 la km 10 si de mutat 21 de utilitati, din care 7 le vom muta noi”, a spus purtatorul de cuvant, Bogdan Sgarcitu, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, pe tronsonul Campia Turzii-Gilau sunt pregatiti pentru asfaltare 12 kilometri, alti sase kilometri de poduri sunt in diverse stadii de executie si inca sase kilometri se afla la nivel de terasament.

La jumatatea lunii mai, premierul Emil Boc a dat asigurari ca tronsonul Campia Turzii - Gilau va fi finalizat pana la sfarsitul anului. El a afirmat ca in acest an au fost alocate 119 milioane de euro pentru autostrada Transilvania si ca pentru finalizarea tronsonului respectiv exista bani prevazuti in bugetul de stat.Cititi mai mult despre constructia autostrazii Transilvania pe www.mediafax.ro

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO