ZF 24

Berceanu: Probabil ca Iosefini ar putea sa faca autostrazi fara bani. Eu nu pot

Berceanu: Probabil ca Iosefini ar putea sa faca autostrazi fara bani. Eu nu pot
15.06.2009, 21:49 13

Probabil ca Iosefini ar putea sa faca autostrazi fara bani. Eu nu pot“, a declarat pentru Gandul ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, intrebat de ce nu s-au facut, nici acum, la peste doua decenii de la inceperea constructiei Autostrazii Soarelui, cei 50 km care o mai despart de litoral.

Daca totul merge bine, abia in primavara lui 2011 se va intampla acest lucru. Pana atunci, autostrada se termina brusc, la Cernavoda, intr-un mal de pamant, iar şoferii sunt nevoiti sa treaca de la doua benzi pe sens la una singura, cu pretul nervilor intinşi la maximum din cauza orelor petrecute in trafic in sezonul estival, care abia a inceput. Contractele cu constructorii, care vor incasa aproape 350 milioane de euro, au fost semnate abia in aceasta primavara, insa lucrarile efective vor incepe, cel mai devreme, la jumatatea lunii august, pentru ca pana atunci se proiecteaza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO