ZF 24

Boc: Am negociat legea salarizarii "pana am cazut sub masa"

11.09.2009, 17:36 17

Premierul Emil Boc a marturisit ca legea unitara a salarizariiin sistemul bugetar, pentru care Guvernul isi va asuma martiraspunderea in fata Parlamentului, este rezultatul unor negocieriprelungite "pana a cazut sub masa", scrie Gandul.

"Toate proiectele de legi pe care Guvernul isi va asumaraspunderea au fost pregatite si negociate luni de zile (...) Le-amfundamentat, le-am adus pe masa, le-am negociat pana am cazut submasa", a explicat plastic Boc seria de intalniri pe marginealegilor.

De aceea, spune şeful Executivul, Guvernul a si scos in acestmoment "cea mai buna formula posibila a legii (salarizarii- n.r.)",in ciuda nemultumirilor formulate de sindicalistii, adaugand ca "olege mai buna ca aceasta nu poate exista ca punct de pornire inacest moment". Mai mult, reprezentantii confederatiilor sindicalevor avea sansa sa mai discute cu Executivul pe marginea legiisalarizarii unice sambata, la ora 16.00, fiind invitati sa-si deagirul pe amendamentele aduse actului normativ de parlamentari.

Mai multe despre discutiile care vor avea loc sambata cureprezentantii sindicatelor cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO