ZF 24

Boc: invingatorul alegerilor este dreapta din Romania

30.11.2008, 21:20 17

Presedintele PD-L Emil Boc a declarat dupa anuntarea exit-pool-urilor ca sunt trei concluzii esentiale care se trag dupa inchiderea urnelor. Prima dintre ele este, potrivit lui Boc, faptul ca niciun partid politic nu a obtinut majoritatea de 50% plus unu din voturi ca sa pretinda sa aiba primul ministru si sa formeze viitorul guvern.

“Daca in aceasta seara avem un invingator acesta se numeste dreapta din Romania. in aceasta seara in aceste alegeri au castigat politicile de dreapta. in aceasta seara, in aceste alegeri, romanii s-au pronuntat pentru dreapta, cu optiune majoritara, si au respins politicile de stanga, ca solutie pentru perioada de criza care ne asteapta. Aceasta ne obliga sa facem demersurile necesare ca politicile de dreapra sa se impuna in viitoare guvernare”, a declarat Boc.
 

El a adaugat ca a treia concluzie a acestei nopti este ca “trebuie sa asteptam numaratoarea voturilor si confirmarile de catre BEC (Biroul Electoral Central – n.n.) si vom participa la discutiile cu seful statului pentru formarea viitorului guvern”. Boc a mai spus ca acesta este mai bun scor din istoria PD care in 2004 a obtinut 13 % din voturi.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO