ZF 24

Bondrea, Spiru Haret: Avem profesori care predau si la sapte universitati, dar asta nu e problema mea

24.07.2009, 15:13 130

“In mod legal un profesor poate preda la maxim trei universitati. Sunt unii care s-au dus sa predea si la universitati din provincie, unii predau si la sapte universitati, ceea ce este ilegal, dar asta nu e problema mea”, a spus Aurel Bondrea, rectorul Universitatii Spiru Haret, in cadrul unei conferinte organizata de universitate.

Bondrea a precizat ca 95% din specializarile Universitatii Spiru Haret sunt acreditate. “Exista trei - patru facultati care nu au acreditare pentru ca nu au inca trei promotii de studenti”, a precizat Bondrea. Dupa ce o facultate este autorizata, acreditarea se poate face dupa absolvirea a trei generatii de studenti.

Potrivit datelor Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS.), Universitatea Spiru Haret are sase specializari la zi neacreditate si 21 de specializari la ID (invatamant la distanta) care nu au acreditare.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO