ZF 24

BRINEL extinde portofoliul de servicii cu soluţii AWS, consolidându-şi expertiza în transformarea digitală

Advertorial

BRINEL extinde portofoliul de servicii cu soluţii AWS,...

Autor: Publicitate

23.10.2023, 07:00 309

BRINEL, lider în România în domeniul serviciilor IT şi al soluţiilor de transformare digitală, extinde portofoliul său pentru a include soluţii Amazon Web Services (AWS). Anunţul a fost făcut în cadrul unui eveniment la care au participat numeroase companii interesate de soluţiile oferite de integratorul IT&C, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Cluj-Napoca.

“Cloud-ul joacă un rol fundamental în transformarea digitală, iar extinderea portofoliului nostru cu soluţiile AWS ne permite să oferim o gamă completă de servicii cloud care să acopere nevoile diversificate ale companiilor, indiferent de industrie sau mărime. Suntem dedicaţi să creăm un mediu digital sigur şi inovator pentru afaceri şi să fim partenerul de încredere al clienţilor noştri pe parcursul digitalizării. Înţelegem că fiecare organizaţie are provocări unice, iar echipa noastră este pregătită să furnizeze soluţii cloud ajustate nevoilor de business”, a declarat Andrei Savin, Directorul General al BRINEL, în cadrul evenimentului.

De altfel, BRINEL reafirmă angajamentul continuu pentru excelenţă şi pentru obţinerea de competenţe de cea mai înaltă calitate prin inaugurarea unei noi linii de business în 2023, dedicată exclusiv serviciilor Cloud.

Ce beneficii aduce colaborarea cu BRINEL pentru serviciile AWS?

Experienţă substanţială: BRINEL, parte a SNEF Lab, este pregătită să răspundă provocărilor tehnologice complexe, specialiştii noştri confirmându-şi competenţa şi abilităţile în domeniul cloud obţinând peste 100 de certificări AWS.

Excelenţă în consultanţă AWS: Titlul de partener "Advanced" pe direcţia de AWS "Consulting" confirmă abilitatea BRINEL de a furniza servicii de consultanţă de top pentru clienţi.

Competenţa AWS de Machine Learning: Cu ajutorul BRINEL, clienţii pot să utilizeze puterea în creştere a Machine Learning pentru a obţine insight-uri valoroase şi pentru a lua decizii bazate pe date.

Migrare fără întreruperi în activitate : BRINEL facilitează migrarea fără probleme către platforma AWS, ajutând clienţii să-şi optimizeze infrastructura şi să obţină performanţe superioare.

Având un ecosistem extins de parteneri care îi permite să integreze soluţii complete pentru clienţi, BRINEL     se află în top trei integratori IT&C din România. Furnizorul de servicii şi soluţii IT a încheiat anul 2022 cu un profit în creştere şi o consolidare a volumului afacerilor.

Despre BRINEL

BRINEL este o companie lider în tehnologie, oferind soluţii complete pentru transformarea digitală.

Furnizăm o gamă largă de solutii si servicii avansate care includ: soluţii pentru Data Center modern, loc de muncă digital, servicii cloud, modernizarea aplicaţiilor utilizând tehnologii open-source sau soluţii low-code/no-code, AI/ML, digitalizarea afacerilor utilizând ERP, soluţii de securitate cibernetică, consultanţă şi managed services. În plus, pentru a sprijini succesul organizaţiilor, oferim clientilor un set de instrumente digitale cu IP propriu (BRINEL Digital Tools).

Cu o echipă de specialişti de top şi parteneriate solide cu lideri globali în domeniul IT, prin abordarea personalizată şi dedicarea faţă de succesul clienţilor, ne asigurăm că puterea cloud-ului conduce organizaţiile către o profitabilitate durabilă şi o creştere scalabilă.

BRINEL face parte din SNEF Lab, un jucător global cu o experienţă de peste un secol, promotori ai Revoluţiei Digitale, Obiectelor Conectate, Big Data, Securitate cibernetică, Industria 4.0, Inteligenţa Artificială şi Realitatea Mixtă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO