ZF 24

Camioanele edy încearcă să recâştige teren peste graniţe: trei din zece tiruri merg pe curse internaţionale

Mircea Ţiplea, directorul general al edy Spedition
Procentul trans­portului internaţional a crescut de la lună la lună şi va creşte în continuare. Mai scoatem 23 de camioane pe internaţional luna aceasta. Înainte de insolvenţă 75-80% din transporturile efectuate de edy erau pe internaţional, faţă de 30% în prezent.

Mircea Ţiplea, directorul general al edy Spedition Procentul trans­portului internaţional a crescut de la lună la lună şi va creşte în continuare. Mai scoatem 23 de camioane pe internaţional luna aceasta. Înainte de insolvenţă 75-80% din transporturile efectuate de edy erau pe internaţional, faţă de 30% în prezent.

Autor: Bogdan Alecu

19.09.2013, 00:08 311
Numărul de kilometri parcurşi de cele 280 de camioane ale transportatorului din Deva edy Internaţional Spedition a crescut de şase ori de la începutul anului, astfel că în iulie anul acesta flota companiei a parcurs 2 milioane de kilometri, respectiv în jur de 7.200 de kilometri pentru fiecare camion.
 
„Cifra de afaceri creşte de la o lună la alta. În ianuarie spre exemplu am făcut 300.000 de kilometri, iar în iulie am ajuns să parcurgem 2 milioane de kilometri cu aceeaşi flotă. Veniturile cresc cu fiecare lună, iar în acest an vom avea o cifră de afaceri mai mare ca anul trecut“, a spus Mircea Ţiplea, directorul general al transportatorului edy Spedition. El nu a precizat însă rata de creştere a veniturilor şi nici cifra de afaceri estimată pentru acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO