ZF 24

Care sunt costurile ascunse ale cardului de credit

Care sunt costurile ascunse ale cardului de credit
25.03.2010, 13:17 33

Bancile vor dori mereu sa castige de pe urma clientuluiindiferent de cat de tentant pare produsul pe care il ofera, scrieinCont.ro. Pentru fiecarecredit acordat sau card eliberat, banca are doua tipuri decomisioane: cele vizibile, pe care le gasim in afise, brosuri, sicele ascunse, de care nu aflam doar atunci cand este prea tarziu.Am intrebat la patru banci pentru tine si am aflat care suntcomisioanele pe care le platesti atunci cand ai un card decredit.

Comisioanele pot fi diferite de la o banca la alta, dar cele pecare le vom prezenta se intalnesc foarte des la bancileromanesti.

Vorbim in primul rand despre comisionul de retragere a numeraruluide la bancomat, despre comisionul de administrare, comision deinterogare sold, comision de emitere a cardului, comision pentruplata intarziata, dar si despre cel mai nou comision, adica cel deasigurare a sumei folosite. Aflati ce comisioane cer bancile pentru cardurilede credit emise pe www.incont.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO