ZF 24

Cat de curati sunt romanii: 5% nu au cunoscut periuta de dinti, 10% se spala pe corp o data pe luna

Cat de curati sunt romanii: 5% nu au cunoscut periuta de dinti, 10% se spala pe corp o data pe luna
25.02.2010, 16:55 58

Obiceiurile cetatenilor romani legate de propria igiena nu sunttocmai cele mai sanatoase. Este concluzia studiului Agentiei pentruStrategii Guvernamentale, care scoate in evidenta unele cifre cepot parea ingrijoratoare, scrie BUSINESS Magazin.

Doar jumatate din populatie face dus sau baie zilnic sau aproapezilnic, in timp ce un om din zece se preocupa de curateniapersonala de cateva ori pe luna sau mai rar.

Daca v-ati intrebat vreodata de ce consumul de guma de mestecatajunge, la nivel de tara, la peste 3.000 de tone anual, explicatiapoate sta in faptul ca 5% dintre concetatenii nostri nu se spalaniciodata pe dinti, iar alti 5% se intalnesc cu periuta o data peluna sau mai rar.

Nici cifrele legate de spalatul pe cap sau alte aspecte aleigienei precum si consumul de detergenti sau deodorant nu suntimbucuratoare. Cititi mai multe despre obiceiurile cosmetice aleromanilor pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO