ZF 24

Ce aduce bun criza?

22.02.2009, 22:16 16

Angajati mai stabili, fluctuatie redusa de personal, numar mai mare de candidati disponibili pe piata, pretentii salariale mai putin exagerate. Acesta pare a fi reversul fericit, cel putin din perspectiva angajatorilor, scrie suplimentul Profesii, care apare luni impreuna cu ZIARUL FINANCIAR.

Pentru angajati insa, criza inseamna din ce in ce mai mult stres, stagnarea salariilor si frica permanenta ca si-ar putea pierde locul de munca.

"Rezultatele si performanta devin tot mai importante. De aceea, experienta, loialitatea, seriozitatea si dorinta oame-nilor de a-si consolida cunostintele si abilitatile capata din ce in ce mai multa valoare. Suntem intr-un context care ii favorizeaza pe cei care gandesc in acesti termeni si care este cat se poate de ostil pentru toti cei cu atitudine de oportunisti", spune Liliana Urziceanu, director de resurse umane al Praktiker Romania. Ctiti mai mult despre cei care in pragul crizei reusesc sa vada jumatatea plina a paharului in suplimentul Profesii, de luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO