ZF 24

Ce nu-i bun pentru noi e bun pentru egipteni: Primele 25 de tractoare Universal 650 au iesit de pe platforma Roman Brasov, dupa zece ani de pauza

Ce nu-i bun pentru noi e bun pentru egipteni: Primele 25 de tractoare Universal 650 au iesit de pe platforma Roman Brasov, dupa zece ani de pauza
13.08.2009, 19:14 1698

O firma cu capital egiptean de pe platforma Roman Brasov a finalizat primele 25 de tractoare dintr-o comanda de 600 de tractoare de tip Universal 650, informeaza Mediafax.

Tractoarele urmeaza sa fie expediate catre Egipt.

Potrivit directorului societatii Roman SA, Carol Rugacs, egiptenii au preferat sa pastreze vechiul model de tractor fabricat in urma cu zece ani la Tractorul UTB Brasov, de care s-au declarat foarte multumiti. Ei au refuzat orice modificare a vechiului model, inclusiv a vopselei.

"Tractorul are 65 de cai putere si a fost pastrat intocmai modelul de acum zece ani, fara nicio modificare. Partenerul egiptean, compania Crystal 2003, a fost foarte multumit de acest tip de tractor si a cumparat licenta pentru producerea acestuia, in urma cu aproximativ un an, de la Tractorul Brasov", a declarat directorul societatii Roman, Carol Rugacs.

Firma de pe platforma Roman care are capital egiptean intentioneaza sa produca 100 de tractoare de acest tip pe luna si sa ajunga chiar la 3.000 de tractoare pe an.

Investitorul egiptean a cumparat de la Flavus Investitii, proprietarul platformei Tractorul, atat licenta, fisele tehnologice de productie, cat si unele matrite si utilaje necesare pentru productia in serie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO