ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
08.01.2010, 09:36 16

Brown se confrunta cu tensiuni in interiorul echipeisale

Doi dintre cei mai importanti ministri ai cabinetului condus deGordon Brown i-au spus acestuia sa isi schimbe stilul de conducere,sa lamureasca strategia pentru alegeri a partidului Laburist si saabandoneze retorica "razboiului de clasa" daca doreste sa refacaunitatea cabinetului dupa incercarea de detronare a acestuia demiercuri.

Harriet Harman, deputat al partidului Laburist, si Jack Strau,ministru de justitie, au cerut sa il vada pe Brown in momentul celmai tensionant (in care premierului i s-a cerut din partea a doifost ministri sa grabeasca alegerile generale - n.r.), cautandasigurari de la acesta ca vor fi inclusi intr-un cerc mai larg deconsilieri.

Alimentarea cu gaze a companiilor, intrerupta in nordulsi centrul Marii Britanii

companiile din nord-vest si centru s-au pomenit cu gazele taiatedupa ce temperaturile foarte scazute au ridicat cererea la un nivelrecord.

Taierile de gaze vin dupa ce preturile gazelor au urcat puternicpe fondul temerilor privind posibile intreruperi aletransporturilor de gaze venite din Norvegia, cea mai mare sursa degaze importate.

Creditorii obtin controlul asupra Foxtons

Foxtons, agentul imobiliar care a fost exemplul perfect albubble-ului imobiliar din Londra, prin tacticile de vanzareagresive si viu colorata flota de masini Mini, a fost preluata decreditori ca urmare a uneia dintre cele mai prost programatepreluari din industria de private equity.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO