ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
02.02.2010, 09:42 13

Bolland primeste un bonus de bun venit de 15 mil.lire

Marc Bolland a negociat un bonus "golden hello" - ce se acordaunui angajat daca acesta vine de la o companie rivala - de pana la15 mil. lire pentru ca se alatura echipei Marks and Spencer. Nouldirector executiv al M&S va mai primi 7,5 mil. lire sub formade bani si actiuni, pentru a compensa pentru primele pe care le-arfi primit la Morrison pana in 2012.

Sectorul manufacturier isi revine

Sectorul manufacturier isi revine, iar aceasta evolutiealimenteaza sperantele ca revenirea economiei va fi mai puternica,dupa ce companiile din intreaga lume anunta ca a crescut numarulcomenzilor. In Marea Britanie activitatea din sectorulmanufacturier s-a intensificat in ianuarie, cel mai puternic avansde dupa 1994, potrivit ultimului studiu.

Obama ii ia in vizor pe cei care evita sa plateascataxe

Administratia Obama a facut public planul de lupta impotrivacelor care incearca sa evite plata de taxe, plan care va ajuta lareducerea deficitului stabilit in acest an la un nivel record de1,556 mld. dolari. Ca parte a acestui plan, companiilemultinationale care transfera branduri si patente catre parteneridin afara si care platesc taxe mici in strainatate, vor fi nevoitesa plateasca sume mult mai mari pentru veniturile din acesteactive.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO