ZF 24

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi
20.01.2010, 10:18 16

Metlife este aproape de achizitia Alico aAIG

Compania de asigurari Metlife a ajuns in stadiul final alnegocierilor pentru achizitionarea uneia dintre cele mai maridivizii internationale de asigurari de viata ale AmericanInternational Group. Pretul va fi de aproximativ 14-15 mld. dolari,potrivit unor surse apropiate. Companiile au purtat discutii timpde mai multe luni cu privire la un posibil acord pentru cumparareaAmerican Life Insurance a AIG, cunoscuta sub numele de Alico.

Cadbury cedeaza si se lasa cumparata deKraft

Dupa mai multe luni de tratative, a fost nevoie de doar 24 deore de negocieri dure, pentru a se pecetlui soarta Cadbury,producatorul britanic de dulciuri ce a aparut pe scenainternationala acum 186 ani. Cele doua companii au anuntat marti cas-a incheiat un acord, care evalueaza actiunile Cadbury la 850penny per titlu, iar valoarea intregii companii este stabilita la11,9 mld. lire.

King avertizeaza ca deficitul ar putea afecta economiape termen lung

Guvernatorul Bancii Angliei, Mervyn King, a spus ca guvernulbritanic trebuie sa actioneze rapid pentru a solutiona problemadeficitului bugetar record, pentru ca acest dezechilibru sa nuafecteze economia pe termen lung.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO