ZF 24

Cearta in PNL. De ce au ajuns la cutite Crin si Ludovic

Cearta in PNL. De ce au ajuns la cutite Crin si Ludovic
03.02.2010, 10:34 49

Dupa ce au luptat pe aceeasi parte a baricadei aproape 20 deani, Crin Antonescu si Ludovic Orban au ajuns in tabere adverse,conform Gandul.

La mai putin de un an de la reinfiintarea functiei deprim-vicepresedinte - cu dedicatie speciala pentru Orban -,Antonescu a anuntat ca ar putea sa desfiinteze postul. "Aceastafunctie nu e una legata definitiv sau intrinsec de Ludovic Orban.Ludovic Orban este omul care a castigat-o la congres prin votulcolegilor nostri. Nu sunt in acest moment hotarat. E posibil sarenunt la ea, din punctul meu de vedere, pentru ca a generatintr-adevar o serie de tensiuni de care nu avem nevoie, pe care numi le explic de altfel, pentru ca e o functie care ar fi necesara,o functie care pe mine cel putin, ca presedinte, ma ajuta. Nu amluat o decizie", a afirmat, luni seara, la Realitatea TV, CrinAntonescu. Despre cum s-au racit relatiile dintre CrinAntonescu si Ludovic Orban cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO