ZF 24

CEC Bank şi fintech-ul Medeva lansează o nouă variantă a cardului Figo.Pay prin care utilizatorii primesc înapoi până la 10% din suma cheltuită în anumite magazine partenere

CEC Bank şi fintech-ul Medeva lansează o nouă...

Autor: Roxana Rosu

06.09.2023, 10:25 1772

CEC Bank, în parteneriat cu Medeva Fintech, lansează o nouă variantă a produsului Figo.Pay by CEC Bank, noul portofel electronic oferind utilizatorilor posibilitatea de cashback la cumpărăturile fizice sau online făcute în reţelele magazinelor partenere.

“CEC Bank continuă strategia de digitalizare iar clienţii noştri se pot bucura de avantajele a tot mai multe dintre produsele noastre moderne, dezvoltate în ultima perioadă de timp. Noua aplicaţie contribuie la schimbarea de comportamente, la creşterea adopţiei bankingului, vine cu noi opţiuni pentru gestionarea conturilor şi a cardurilor şi, nu în ultimul rând, este un pachet de soluţii pentru reducerea costurilor cu cumpărăturile”, a declarat Adina Călin, director Produse şi Servicii Bancare, CEC Bank.

La fiecare achiziţie efectuată la oricare dintre comercianţii listaţi în aplicaţia FigoPay, utilizatorii primesc înapoi până la 10% din suma cheltuită în limita a 1.000 de lei/lunar, în termen de maxim 7 zile lucrătoare. 

Pachetul Figo.Pay by CEC Bank poate fi achiziţionat de orice client persoană fizică şi este disponibil atât în unităţi, cât şi  online, şi conţine un cont curent, un card bancar de debit în lei (de tip Visa), Mobile Banking şi serviciul SMS Info.

Pachetul este gratis dacă se fac plăţi lunare de minim 700 lei. Altfel, preţul este de 5,9 lei/lună, iar prima lună este oferit gratuit.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO