ZF 24

Cel mai mare constructor din tara vinde anual mere, piersici si alte fructe de 500.000 euro

Cel mai mare constructor din tara vinde anual mere, piersici si alte fructe de 500.000 euro
03.02.2010, 18:19 49

"La Mosie" este prima afacere pe care Gheorghe Racaru acoordonat-o de cand a preluat, anul trecut, conducerea grupului defirme detinut de Nelu Iordache. "Este o afacere buna, care va aducemult profit, dar care deocamdata se dezvolta". Si este totodata"partea frumoasa" a unui holding bazat pe utilaje grele careconstruiesc drumuri si pe avioane, scrie BUSINESS Magazin.

Cele mai mari afaceri detinute de Nelu Iordache sunt Romstradem cuafaceri de aprox. 320 mil. euro anul trecut - ceea ce il face peIordache cel mai mare constructor din tara - si Blue Air, cuafaceri de 140 mil. euro in 2009.

"La Mosie" este o livada de 100 de hectare, care a avut nevoie de oinvestitie de 7 milioane de euro, unde parintii lui Nelu Iordachesi cativa specialisti olandezi cultiva mere, pere, coacaze, zmeura,piersici, nectarine, prune, nuci, gutui si struguri. Le cultivainsa intensiv. Adica din iunie pana in septembrie se recolteazacontinuu si se fac livrari. Si iarna se fac livrari.

Cititi mai multe despre cea mai noua afacere detinuta de proprietarul BlueAir si Romstrade pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO