ZF 24

Cel mai mare importator de piese de schimb auto: Noi acum incepem sa profitam de vanzarile din 2006-2007

Cel mai mare importator de piese de schimb auto: Noi acum incepem sa profitam de vanzarile din 2006-2007
13.04.2010, 13:02 92

La sediul central al Autonet, cel mai mare importator de piesede schimb din tara, Zoltan Andrasy, seful companiei, pare ca aremotive sa fie linistit, chiar daca unul din sapte potentialiclienti ai sai a dat faliment, scrie BUSINESS Magazin.

"Piata de componente auto a crescut vertiginos pana in 2009 si totijucatorii aveau cresteri de doua cifre", spune Andrasy. El nu parederanjat de faptul ca anul trecut afacerile companiei, estimate la102 milioane de euro, s-au mentinut la un nivel comparabil cu celdin 2008. "Noi acum incepem sa profitam de vanzarile din2006-2007."

Cu alte cuvinte, Andrasy se asteapta ca aceia care si-au cumparatmasini in ultimii trei-patru ani sa se reorienteze, pe masura ce lise termina perioada de garantie, catre service-uri din afararetelei care le-a vandut masina.

Cititi mai multe despre cum fac profituri pe timp de crizaimportatorii de piese de schimb auto si operatorii deservice-uri pe www.businessmagazin.ro



Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO