ZF 24

Cele mai proaste 15 idei de cadouri pentru femei

Cele mai proaste 15 idei de cadouri pentru femei

Autor: Adrian Cojocar

23.12.2012, 19:13 40174

Cadoul perfect nu este acelaşi pentru toată lumea. Sunt bărbaţi care speră să primească un parfum şi femei care visează la o trusă de unelte, dar asta nu înseamnă că nu ne putem gândi la cadouri care pot câştiga titlul de cel mai groaznic cadou, scrie Business Insider. Sărbătorile nu fac excepţia.

1) Orice tip de aparat pentru bucătărie

În afara cazurilor în care a cerut un prăjitor de pâine sau un robot de bucătărie, cel mai bine este să nu-i cumperi unul. Chiar şi femeile cărora le place să gătească nu vor să primească un astfel de cadou, care este mult prea "previzibil".

2) Haine

Hainele nu sunt o idee bună pentru un cadou din mai multe motive. Este problema mărimii, dacă-i cumperi ceva prea mare se va supăra, iar dacă este prea strâmt o va face să se simtă prost. Apoi este problema modei. Dacă îşi doreşte o nouă garderobă de haine scrie o felicitare elegantă în care îi promiţi că o scoţi la cumpărături pe contul tău.

3) O poză înrămată cu tine

Acest "cadou" este foarte întâlnit şi îşi merită locul în topul celor mai proaste idei de cadouri.
Nimic nu spune că te interesează doar persoana ta mai mult decât o poză înrămată cu tine pozând ca un model. Nici poza ta când aveai 6 ani nu este prea drăguţă. O idee mai bună ? O poză cu voi doi făcând ceva memorabil.

4) Orice cadou scump care nu poate fi uşor de înlocuit

Dacă pur şi simplu urăşte cadoul scump pe care l-ai oferit ai grijă ca acesta să poată fi returnat sau înlocuit pentru binele ei şi al tău

5) Produse de fitness şi dietă

în afara cazurilor în care cauţi scandal nu-i oferi niciun cadou care are legătură cu scăderea în greutate. Faptul că nu eşti mulţumit de felul cum arată nu este cu siguranţă mesajul pe care vrei să-l transmiţi.

6) Cadouri pentru tine

Dacă-i cumperi ei noul televizor cu ecran plat pe care ţi-l doreşti pentru simplul motiv că-l va folosi şi ea nu este o idee care va funcţiona. Acordă-i ceva ce apreciază şi se poate bucura pe cont propriu.

7) Bilete la următorul meci

Chiar dacă-i place un anumit sport, în afara cazului în care este un fan înrăit sari peste ideea unui bilet la meci. O idee mai bună este un bilet la balet sau un concert. Dacă mergi cu ea este un bonus, mai ales dacă ştie că nu te încântă ideea.

8) Prostioare

Nu va fi la fel de încântată de o ceaşcă de cafea care cântă ca atunci când aţi văzut-o prima dată într-un magazin. Cu excepţia cazurilor în care n-are nicio idee despre gluma din spatele cadoului şi face parte dintr-un alt cadou mai mare, nu este un cadou bun.

9) Parfumuri

Dacă doreşte un anumit parfum categoric cumpără-l, altfel stai departe de parfumuri. Ar putea să urască parfumul pe care l-ai ales tu sau şi mai rău, ar putea să fie alergică la el.

10) Bani

Vă amintiţi episodul din Seinfeld în care Jerry îi oferă lui Elaine bani de Crăciun ? Doamna/domnişoara din viaţa ta se va supăra la fel de tare dacă-i oferi acest cadou nechibzuit.

11) Cosmetice

Este aproape incredibil că bărbaţii le cumpără femeilor cremă pentru riduri pe post de cadou. Am auzit la un moment dată despre o fată care a primit o cremă pentru riduri de la iubitul ei când avea 22 de ani.
Este la fel de ciudat dacă-i cumperi farduri.

12) Băuturi

O sticlă de vin este bună pentru o petrecere la mutarea într-o nouă locuinţă, dar nu este la fel de atrăgătoare când o oferei unei femei la sărbători, la ziua de naştere sau sărbătorirea aniversării.

13) Flori

Florile sunt apreciate cu anumite ocazii dar sărbătorile necesită o idee mai profundă şi care să aibă o viaţă mai lungă.

14) Cadoul de anul trecut

I-a plăcut şedinţa de masaj pe care i-ai acordat-o anul trecut dar se va aştepta la altceva anul acesta. Chiar dacă tu nu-ţi aminteşti ce i-ai acordat anul trecut sunt şanse mari ca ea să-şi amintească.

15) Dulciuri

Multe femei adoră ciocolata dar nu este un cadou suficient pentru sărbători. Gândeşte-te la un cadou mai profund pe care ea îl va aprecia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO