ZF 24

Ciolos, invitat la Salonul Agriculturii din Franta

Ciolos, invitat la Salonul Agriculturii din Franta

Comisarul european Dacian Ciolos, alaturi de ministrul francez al Agriculturii, Bruno Le Maire si seful FNSEA, Jean-Michel Lemetayer

28.02.2010, 13:16 27

Comisarul european Dacian Ciolos a participat sambata la a 47-aeditie a Salonului Agriculturii din Franta, impreuna cu ministrulfrancez al Agriculturii, informeaza Le Figaro.

Salonul Agriculturii din acest an pare sa se fi bucurat de unmare succes, in ziua in care comisarul european si fostul ministrual Agriculturii Dacian Ciolos a vizitat salonul, numarul devizitatori echivaland cu cel inregistrat de-a lungul intregiiexpozitii de anul trecut. Astfel, sambata au fost asteptate laexpozitie peste 700.000 de persoane.

Saptamana viitoare Salonul va fi vizitat si de presedintelefrancez Nicolas Sarkozy, care va prezenta perspectivele agricole,atat din Franta cat si la nivel european, a declarat ministrulfrancez al Agriculturii, Bruno Le Maire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO