ZF 24

City Mall incepe o noua etapa de schimbare a chiriasilor: un sfert din spatii vor fi "inchiriate sau reinchiriate"

City Mall incepe o noua etapa de schimbare a chiriasilor: un sfert din spatii vor fi "inchiriate sau reinchiriate"
16.02.2010, 11:39 31

Centrul comercial City Mall din sudul Capitalei isi va schimbain urmatoarea perioada un sfert dintre chiriasi pentru a sepozitiona drept un mall "de proximitate", cu accent pe magazine detineret si sport, proces pentru care administratorii centrului ausemnat un parteneriat cu firma de consultanta imobiliara Cushman& Wakefield.

Mallul, care numara in prezent 70 de magazine, si-a schimbatde-a lungul timpului de mai multe ori proprietarii, dar siadministratorii, care au incercat de fiecare data sa imbunatateascamixul de chiriasi, in conditiile in care rezultatele centruluicomercial sunt sub nivelul altor proiecte concurente.

"Procentul de spatii care vor fi inchiriate sau reinchiriate seapropie de 25% din numarul total de magazine existente", spunreprezentantii City Mall.

In prezent, printre chiriasii mallului se numarasupermarketurile Billa si Primavara, retailerii de fashion Tina R,Sprider sau Pada Murre sau operatorii de restaurante KFC, SpringTime sau Burger King.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO