ZF 24

Compania de consultanţă Fortim Trusted Advisors lansează o linie de business pentru segmentul rezidenţial şi îl recrutează pe George Călin pe postul de Residential Manager

Compania de consultanţă Fortim Trusted Advisors...

Autor: Roxana Rosu

04.10.2023, 10:39 312

Compania de consultanţă Fortim Trusted Advisors, membră a Alianţei BNP Paribas Real Estate, lansează o nouă linie de business, pe segmentul rezidenţial, şi îl recrutează pe George Călin, fost Sales Manager la Prime Kapital, pe postul de Residential Manager.

Primul proiect  din portofoliul rezidenţial este Corallis, un complex compus din blocuri cu regim mic de înălţime, situat în zona Petrom City, cu deschidere către Lacul Griviţa. Ansamblul rezidenţial Corallis va cuprinde 225 apartamente.

“Noul nostru departament de rezidenţial oferă servicii complete de consultanţă, de la achiziţia terenului pentru dezvoltarea ansamblului rezidenţial, realizarea conceptului, poziţionarea pe piaţă şi branding, până la vânzări şi Property Management. Modelul nostru de business se concentrează pe stabilirea unor parteneriate strategice cu mari jucători din Real Estate, precum este şi proprietarul ansamblului Corallis. Am început pe segmentul de birouri, am continuat pe retail şi industrial şi acum mergem mai departe în mod firesc şi cu servicii pentru segmentul rezidenţial“, a declarat Costin Nistor, Managing Director Fortim Trusted Advisors, membră în Alianţa BNP Paribas Real Estate.

Noul departament va fi condus de George Călin, care are experientă de 10 ani în imobiliare, din care cinci în funcţii de management, ultima poziţie ocupată fiind de Sales Manager la Prime Kapital. Ultimul proiect rezidenţial de vânzarea căruia s-a ocupat George Călin este Avalon Estate.

Fortim Trusted Advisors, membră a Alianţei BNP Paribas Real Estate în România, este o companie de consultanţă imobiliară fondată în anul 2002 şi din decembrie 2020 este controlată de către Costin Nistor, Bogdan Cange şi Nicolae Ciobanu. Compania oferă servicii de consultanţă imobiliară pe segmentul de birouri, retail, industrial & logistică, evaluări, rezidenţial, capital markets, research, dar şi servicii de Property Management şi Project Management.

Pe zona de Property Management compania are in administrare peste 110.000 mp de spatii de birouri şi şi spaţii industriale. Printre cei mai importanţi clienţi recurenţi ai Fortim Trusted Advisors se numără Morgan Stanley, Add Value Management, Indotek, Kesz şi First Property Asset Management. De asemenea, pe segmentul de birouri compania s-a ocupat de tranzacţionarea de spaţii pentru BERD, Reckit Benkiser, Renault, Fortech, Grohe, Credius, OLX Group, Multinode Network, AHI Carrier, AVL, UMT Software, Future Electronics, The Home sau Bioderma.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO