ZF 24

Compania Distrigaz Sud nu este interesata, deocamdata, de listarea la bursa

22.04.2007, 12:39 25

Conducerea Distrigaz Sud nu este interesata de listarea la bursa, considerand ca firma are, deocamdata, alte prioritati, o astfel de varianta fiind insa discutata in Consiliul de Administratie (CA) al distribuitorului de gaze la finele anului trecut, la propunerea reprezentantilor statului roman.
"Nu suntem prea interesati de listarea la bursa. Nu este o opinie definitiva, deoarece in prezent pentru companie sunt alte prioritati. O listare este prematura, si pentru moment asteptam", a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele CA, Jean Francois Carriere.
El a adaugat ca o eventuala listare ar determina nu doar avantaje, ci si dezavantaje, constand in "constrangeri dificil de respectat".
El a adaugat ca, la sfarsitul anului trecut, reprezentantii statului roman in CA au avansat varianta listarii, dar din acel moment nu au mai avut loc discutii in acest sens. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO