ZF 24

Concertul Depeche Mode ar putea fi reprogramat pentru iulie sau septembrie

19.05.2009, 14:51 22

Organizatorii concertului Depeche Mode au declarat ca este posibil ca acesta sa fie reprogramat pentru iulie sau septembrie, conform site-ului myticket.ro.

Laura Coroianu, Director Executiv Emagic a declarat: "De obicei evitam sa comentam zvonuri, dar de data aceasta o vom face, pentru ca nu dorim ca fanii Depeche Mode sa fie indusi in eroare in vreun fel. Suntem in discutii cu reprezentantii trupei inca din momenul in care amanarea concertului din 16 mai a fost anuntata oficial. Intr-adevar, avem in vedere doua perioade - iulie sau septembrie 2009, si suntem in negocieri avansate cu agentul turneului, insa luarea deciziei finale implica mai multi factori de care trebuie tinut cont – programul trupei, disponibilitatea locatiei, etc. Speram ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa avem vesti bune privind starea e sanatate a lui Dave, precum si mai multe detalii privind noua data a concertului".

Celor care si-au cumparat bilete pentru show-ul din 16 mai le este recomandat sa le pastreze, acestea pastrandu-si valabilitatea si pentru noua data a concertului, odata ce aceasta va fi confirmata oficial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO